View Single Post
Staro 13.05.2007., 03:14   #18
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma to sto nakon 11h kao suvozac mora bit vozac s bar 5 godina vozackog iskustva je isto totalna bezvezarija mutava,,,,, sa mi on sad moze sto sjedi pored mene sa svim tim svojim "silnim iskustvom" kad nema nikakvu kontrolu nad vozilom,,,,,, to je oke ako ti je auto kao iz autoskole s dodatnim papucicam gasa, kocnice, kvacila (jos kad bi i volan bio...) ali ovako stvarno nema smisla jer i kad se vozis s tako nekim starijim nece ti taj nista srat sto vozis malo brze nego je ogranicenje ili ono ovo kad to i sam radi pa mu je sve full normalno mislim ono,,,, nisam jos vidio normalnog covjeka koji se 100% drzi tih mutavih zakona i ogranicenja,,,,,,,, ovi sto se fino ubiju alkoholom pa nakon toga voze i naravno naprave sranje na cesti ili jednostavo misle da su u NFS pa izvode gluposti takvi ce to raditi i prije i poslje 23 i bio ili nebio netko "pametniji" na suvozakom mjetu,,,,,,, i sama ta logika da imas 10x iskusnijeg vozaca PORED SEBE je glupost,,,,,,, ako je vec tu zato sto je bolji iskusniji pametniji zasto onda ti kao mladi neiskusni vozac vozis dok ovaj laganini drjema u suvozackom sjedalu??

ma jednostavno je taj zakon bezveze,,,, jos pogotovo ako fino vozis po ogranicenju ono ovo nikakav prekrsaj nenapravis, policija te samo tako zaustavi i eto sve je oke ali ***i ga 23:01h a ti vozis ay fino plati kaznu,,,, ma nema smisla,,,,, mozda da ih ima malo vise na ulicama vikendom kad kamikaze idu kuci totalno pijani pa bi bilo oke a ne da sve zive u***u s bolesnim zakonom samo zato sto po statistikama mladi vozaci ono ovo....... bezveze
speedy-3 je offline