View Single Post
Staro 12.05.2007., 23:28   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
A čuj J@nos, takav je zakon. Naletio si na policajce koji su te kaznili. I šta sad, pobral si kaznu jer ipak jesi prekršio zakon, koliko god on glup bio. Do nedavno sam i ja bio u istoj situaciji, ali eto - mene su samo jednom zaustavili 200m od kuće i imao istu paradu samo što nisam zaradio kaznu jer eto, uspio sam im dokazat da imam manje od minute još do doma (i to ono, pješice, a kamoli sa autom).
A najviše boli tek kad te kazne, tako da eto, na neki način (pošto sam i ja do prije 20 dana bio u istoj situaciji) kužim tvoju frustraciju.

Inače, niti jedno pravilo o mladim vozačima me nije nerviralo kao to do 23h da se može voziti bez pratnje starijeg vozača. Da su stavili do pola 12 ne bih ništa rekao, ali ono, većina stvari se zatvara u 11 i taman tih pol sata kaj ti treba do doma...

Al eto, ja prošao neokrznut i sad imam novu vozačku na 10 godina bez ikakvih ograničenja. Nažalost, istrpi tih 2 godine ili ako ti je ostalo manje.

Ja znam da sam ja uvijek morao biti mado do 11, ne zbog murije previše, nego jer mi je auto od starog i dok je god njegov - njegova pravila, a to znači i vožnja prema zakonu. U početku mi je bilo glupo istina Bog, ali naučiš se.

A koliko ekipe ima kaj voze pijani u 3 ujutro, a tek imaju auto mjesec dana. Imam ja takvim u društvu i previše, al eto, takvi skoro pa nikada ne nadrapaju...

A što se tiče prelaska granice, mislim da tu moraš samo imati ono od osiguranja, ako se dobro sjećam. Al ja nisam još solo nikada prelazio granicu, tako da ono - samo što sam čuo.
Vuco je offline