View Single Post
Staro 12.05.2007., 23:02   #1
J@nos_Herc
Premium

J@nos_Herc's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Policija i zakoni

Evo, muci jedan problem kao i vecinu mladih vozaca (koji imaju probnu vozacku na 2 god.)
Nek vrijede sva druga pravila, ali zašto ono "nema vožnje poslije 23h"...
idem neko vece doma (dosao sam s vlakom, i moram dalje doci do svog mjesta s autom koji me je cekao na stanici), i zaustave me "frajeri" u 23:10 i napišu mi kaznu!...a imao sam još 15 min do kuce...objasnjavam ja njima kak nisam mogao prije i sve to, ali ništa...nemreš ti "mozgovima dokazat". i što je najžalosnije, to su bili balavci od max. 22 god. ...dobili za voziti novu Škodu, i pazite sad ovo... sjede oni u autu a ja stojim kraj suvozacevog mjesta i razgovaram s jednim. pricao sam im kak idem s faksa...bla bla, i dok vise nije znao što da mi kaze, podigne prozor, ovaj koji vozi ubaci u "rikverc" i povezu se tako 2m unazad. zatim nešto se dogovaraju, i onda opet se povezu naprijed do mene. i ono faca spusti prozor s el. podizacima i nastavimo mi dalje razgovarati...
i naravno, "mozgovi" mi napisali kaznu i iskljucili me iz prometa. te sam tako morao ostati do 5h u auto i onda si otici po vozacku u policijsku stanicu. Naravno, dali su mi i puhati...ali imao sam 0.0 ...šta bi tek bilo da sam imao alkohola u krvi...završio bih u zatvoru.
E da, morali su mi i pregledati cijeli auto (prtljažnik, zadnja sjedala...).
Balavci se umislili da su neznam šta, samo zato što imaju značku...ko im ih je samo dao....uhhh, što sam bio živčan onda

Šta bi se trebalo uciniti da se ukine taj zakon???...nekakva peticija ili???

ma stvarno neznam što da više kažem...vidim divljake koji se voze 150km/h po gradu...i nikom ništa , a mene zaustave za qrac!