Idemo dalje - par sitnica koje sam skupio proslog tjedna, a planiram ih upotri***it u modu (ne, necu staviti vodeno hl., nemojte da vas maska radijatora zavara - imam druge planove za nju

):

Par slika izbusenih rupa za kablove. Plan je ovakav - glavni ATX kabel kroz cijev, u 3,5" bay, pa iza limenog tunela i 5,25" kaveza do konektora na ploci, skoro cijeli ce biti sakriven samo ce se vidjeti zadnjih 3-4 cm koji idu do ploce. EPS 12V ide kroz zli*** iza mat. ploce, kroz rupu u podlozi izlazi na lijevu stranu i ide ka konektoru u gornjem lijevom kutu. Front audio, USB, reset, power, LED kablovi idu takodjer iza podloge mat.ploce i kroz rupe izlaze prema ploci. Razni kablovi napajanja idu ili direktno ka disku, ili kroz cijevi, zajedno s ATX kabelom, izlaze iza limenog tunela i idu ka DVDu/molexu na ploci/razno. IDE i floppy kablova nece biti, jer ih ne koristim. DVD-RW i disk su S-ATA, ciji ce kablovi ici takodjer iza zracnog tunela i onda ili gore ka DVDu, ili kroz rupu u 3,5" bayu do diskova u donjoj komori.
Prva slika je pogled na podlogu ploce odostraga, zatim 2 rupe iza zracnog tunela, koje spajaju donju komoru, 3,5" bay i gornju komoru, te zadnja slika male rupe unutar bocne stranice 3,5" baya kroz koji ce proci kablovi prednja 2 usisna venta.

Nakon busenja ovih rupa, potrosio sam jedan citav dan da isprobam staviti napajanje i provuci sve kablove. Pasu savrseno.