Citiraj:
Originally posted by brunovidovic
Ah da zaboravio napisat sto je bilo dalje...
I tako zaletio se ja do, Shimpe spojio to, no posto ja imam slk947u(koji ima drzace koji se stave u rupice) koji sam ostavio doma probali smo stavit neki drugi hladnjak i nijedan nije paso(zbog drzaca od slka, a zurio sam se na faks a nije mi se dalo skidat drzace)
I nista vidio ja neki prastari cooler(bit ce od 486ice ili nekog celera ili sta vec) i sjetio se ja da sam na svog XPa isto stavljo cooler od 486ice (ili sta vec) no tad mi je proc bio downclockan, a thorton mi u tom trenutnku nije bio downclockan...
I sta drugo nego proc se sprzio, umro, otegno papke, odbio sluzit domovini ili sta vec...
smrc...bolno je to i smrdljivo kad 500 kunicha ode doslovce u vjetar
I sad sam izvuko hebacku pouku i nikad vise ista radit oko elektronike kad sam u zurbi i glava cisto ne radi...aaaaa bolnooooo
|
Radil sam svašta na brzaka al bogme mi nikad nije palo ni na kraj pameti denut cooler od 486ice ili celera na modreni proc!
486DX2 je najjača bila na nekih 80Mhz ak se nevaram, Thorton najslabiji dela na 1667Mhz to je 1520Mhz više, kuler od 486 eventualno ide na slabiju grafičku, al na proc?:confused: :confused:

Čovječe božji koji ti je bio bog?