View Single Post
Staro 12.05.2007., 09:46   #12
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
ovo stvarno super izgleda
jedino me strah kako će to meni raditi (ajde ipak ne može gore raditi nego gothic III)

i da izgleda da je single i multiplayer

edit
proučavam igru i ima zanimljive stvari
kao da su developeri igrali oblivion i sada ga popravljaju
- veći svijet od obliviona
- jahanje i mačevanje odjednom
- nema loadinga kad ulazite u kuće (gothic tip)
- borba: 1 klik za udarac, 2 klika za combo
- main quest traje 20 sati, dok se puno produljuje s ostalim questovima
- loša strana je da se može igrati samo s humanom i to muškim (gothic) a to je valjda zato jer je priča i o vama kao glavnom liku
- vjerojatno vam je ovo poznato "Dark Brotherhood", to su tipovi koju su vam oteli sestru i vi ju spašavate što je vrlo kratki sažetak
- još jedna dobra stvar je da ako odbijete pomoći nekom selu to selo može biti napadnuto i izgorijeti
- putovati se može s konjem ili s teleporterima koje naravno treba aktivirati prvo
- glazbu u igri je napravio Harold Faltermeyer (Top Gun i Beverly Hills Cop theme)
- praktički nema loadinga
- nema raznih klasa već se samo odlučujete što i kako ćete potrošiti pointove
- magije su podijeljene na: earth, wind, fire, and water
- inventory im ograničenje na 35 kg, ali se to povećava s stenghtom (hvala im na kg, makar me nebi smetalo da mogu nositi koliko hoću)
- zanimljivo je da se može koristiti alchemy za kombiniranje biljaka ali se mogu kombinirati i npr rusty mačevi i dobije se neki bolji mač
- baklja može biti oružje, zamahnuti mačem iznad glave i udariti više protivnika, čak i baciti im prašinu u oči i oslijepiti ih za tren
- naravno ovo sve mogu i protivnici pa se treba paziti
- sa štitom se brzina udaraca smanjuje ali se povećava obrana
- hehe konj je dosta pametan da ne skoči s litice
- multiplayer - više rasa za biranje, grupe do 8 playera koje zajedno rješavaju zadatke, vrlo lako dodavanje novih questova (modovi, addon? )

ovo je sve s gamespota tako da ne krivite mene ako je nešto pretjerano ili neistaknuto

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 12.05.2007. u 10:17.
Big Guy je offline   Reply With Quote