View Single Post
Staro 12.05.2007., 08:47   #33
kvaka
Premium
Moj komp

kvaka's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova

EDIT: Ontopic - Koja je to sad shema s tom zadnjom prodajnom cijenom, jel to ima ikakvo uporište u zakonu? Da li bi u tom slučaju ja - da sam prodavač - mogao za neki artikl spustit cijenu na (karikiram) 5kn, prodat 1 komad i povuć artikl iz daljnje prodaje?! Izgubim tu 1000kn, a sve ostale reklamacije imaju pravo naknade 5kn?
Pa mislim da ne bi trebao prodati niti taj jedan primjerak, cijena je cijena, prodao ti ili ne?
Evo posljedni slučaj s reklamacije u kojem sam sudjelovao kao "posrednik":
Riknula Sapphire (opet) Ati Radeon 1900XT FR (full retail) plaćena prije zaokruženo godinu dana 4400kn;
Sve lijepo u kutiju, kablovi, adapteri, knjižica, cd, pravac dućan (isti kao prethodni ali u drugom gradu);
Dobar dan, izvolite, hvala, nazovite za max 14 dana;
Nazvao u roku 7 (sedam) dana tek toliko - "gospodine (?!) reklamacija je riješena (?!?!?!)";
Dođemo, kažu "povrat cijelog iznosa u obliku avansne uplate na vaše ime, želite li druge komponente u toj vrijednosti, jer trenutno nemamo tu grafičku karticu" . Obzirom da je sad potreban cijeli komp, odabrane komponente za gore navedeni iznos (komponente sa stvarnim, sadašnjim cijenama).
Pomislih još putem kući da uplatim loto?
kvaka je offline   Reply With Quote