Citiraj:
Autor JuVe
EDIT: Ontopic - Koja je to sad shema s tom zadnjom prodajnom cijenom, jel to ima ikakvo uporište u zakonu? Da li bi u tom slučaju ja - da sam prodavač - mogao za neki artikl spustit cijenu na (karikiram) 5kn, prodat 1 komad i povuć artikl iz daljnje prodaje?! Izgubim tu 1000kn, a sve ostale reklamacije imaju pravo naknade 5kn? 
|
Pa mislim da ne bi trebao prodati niti taj jedan primjerak, cijena je cijena, prodao ti ili ne?

Evo posljedni slučaj s reklamacije u kojem sam sudjelovao kao "posrednik":
Riknula Sapphire (opet) Ati Radeon 1900XT FR (full retail) plaćena prije zaokruženo godinu dana 4400kn;
Sve lijepo u kutiju, kablovi, adapteri, knjižica, cd, pravac dućan (isti kao prethodni ali u drugom gradu);
Dobar dan, izvolite, hvala, nazovite za max 14 dana;
Nazvao u roku 7 (sedam) dana tek toliko - "gospodine (?!) reklamacija je riješena (?!?!?!)";
Dođemo, kažu "povrat cijelog iznosa u obliku avansne uplate na vaše ime, želite li druge komponente u toj vrijednosti, jer trenutno nemamo tu grafičku karticu" . Obzirom da je sad potreban cijeli komp, odabrane komponente za gore navedeni iznos (komponente sa stvarnim, sadašnjim cijenama).

Pomislih još putem kući da uplatim loto?