Citiraj:
Autor Codiac-
Ja nebi preuzeo takvu maticnu iz principa i trazio bi povrat para odma na licu mjesta.. I zvao bi odma inspektorat. Pa nemos vjerovati koji je to bezobrazluk...
Bila je isto tako scena sa linksem na ovome forumu pa cim je ekipa digla glas se rijesilo.... tek toliko...
|
Da se radilo o mojoj matičnoj, prepirao bi se i vodio bi to dalje. Ali, ovaj nije baš sklon natezanju s prodavačima pa je pristao na ovo računajući bolje išta nego ništa. Katkad je bolje ne miješat se nego da ti kasnije kaže "Vidi u šta si me sad uvalia".
Nadalje, prodavač mu je u facu reka "Možete se vi žalit, pisat pritužbe, daljnje reklamacije, to će se samo rastegnit 6 mjeseci a nećete ništa postić..." Ono, zamisli pristupa prema kupcu. Prestrašno.
EDIT: Ontopic - Koja je to sad shema s tom zadnjom prodajnom cijenom, jel to ima ikakvo uporište u zakonu? Da li bi u tom slučaju ja - da sam prodavač - mogao za neki artikl spustit cijenu na (karikiram) 5kn, prodat 1 komad i povuć artikl iz daljnje prodaje?! Izgubim tu 1000kn, a sve ostale reklamacije imaju pravo naknade 5kn?