View Single Post
Staro 11.05.2007., 21:54   #29
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
nije mi jasno zašto se na ljude koji reklamiraju proizvod gleda kao na gubavce (sa strane prodavača) te se tako i ponaša, ipak su oni prodali proizvod koji se pokvario u roku u kojem su davali reklamaciju??
nekidan sam išao s frendom da preuzme "zamjensku" matičnu jer originalne naravno više nema u ponudi. lik mu je donio u kesici (!) i kaže "Tako su mi je poslali iz Gigabyte-a". nema ni svoju kutiju, ni kablove, ni upute, ni drivere, ništa ništa.
znate zašto mu nije dao povrat novca? zato jer je ostalo manje od godinu dana garancije (od originalne 2 godine). ploča je reklamirana prije skoro dva mjeseca, i tada je bilo ostalo točno godinu i mjesec dana garancije, međutim dok je zamjenska došla ostalo je manje od godinu dana...
Ja nebi preuzeo takvu maticnu iz principa i trazio bi povrat para odma na licu mjesta.. I zvao bi odma inspektorat. Pa nemos vjerovati koji je to bezobrazluk...
Bila je isto tako scena sa linksem na ovome forumu pa cim je ekipa digla glas se rijesilo.... tek toliko...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote