optima sranje ***o im bog mater (nek dobijem ban zbog psovanje ***e mi se lol)
prvi mjesec su naplatili po nekom fer naplačivanju samo 2 dana i to 10ak kn. drugi mjesec normalno, ono sto sam i koristio. treci mjesec koristio sam samo ***enih 5 minuta i napravio nekoliko MB prometa i đubrad naplatila 150kn (o flat maxu se radi). zasto nisu naplatili taj ***eni jedan dan??! i da ironija bude jos veca racun ce dolaziti svaki mjesec dok se ne odjavi a ako sad odjavim moram cekat jedan mjesec da se prekine ugovor a oni ce uredno naplacivati iako se ne spajam, a neuka kuja koju sam zvao na helpdesk prije prikljucivanja na njihov adsl traffic je rekla da ako se ne spajam, ne naplacuje se - što ipak nece vrijediti za ovaj mjesec iako se nisam ni jednom spojio niti ne namjeravam.
ne bi mi bilo toliko krivo da im je kvalitetna usluga, naprotiv usluga im je za ****c, preko noci su brzine kao na modemu, doslovno, link puca svakih sat-dva, a ovaj biser govori da je do tcoma jer je preko njih brzina-mozda i je ali kako je preko tcoma sve normalno.
pa kako ih nije sramota, ako ne mogu pruziti odgovarajucu uslugu, kako se uopce usuđuju, neznam to mi je sve jadno i ofucano, toliko od mene o tim govnima ! ! !
prebacio sam se na tcom prije 1 mjesec ali ostavio sam adsl traffic buduci da sam živio u neznanju i obmanama neukih govnara na optima helpdesku, računajući da ne naplačuju ako se ne spaja. neznam zasto ovo pisem ali samo nek se zna. preostaje mi izgleda jedino prekinuti ugovor i platit ***enim lihvarima račun(e).