View Single Post
Staro 11.05.2007., 18:49   #28
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
nije mi jasno zašto se na ljude koji reklamiraju proizvod gleda kao na gubavce (sa strane prodavača) te se tako i ponaša, ipak su oni prodali proizvod koji se pokvario u roku u kojem su davali reklamaciju??
nekidan sam išao s frendom da preuzme "zamjensku" matičnu jer originalne naravno više nema u ponudi. lik mu je donio u kesici (!) i kaže "Tako su mi je poslali iz Gigabyte-a". nema ni svoju kutiju, ni kablove, ni upute, ni drivere, ništa ništa.
znate zašto mu nije dao povrat novca? zato jer je ostalo manje od godinu dana garancije (od originalne 2 godine). ploča je reklamirana prije skoro dva mjeseca, i tada je bilo ostalo točno godinu i mjesec dana garancije, međutim dok je zamjenska došla ostalo je manje od godinu dana...
Prvo, nikad ni meni nece biti jasno zasto se tako gleda, kod nas (i meni osobno) je potpuno drugacije: covjek ima problem s nasom opremom i mi smo mu duzni rijesiti problem.

Drugo, ovo s jamstvo, godinu simo - tamo, da ga ***** ja uopce ne kuzim sto su oni htjeli s time reci...