Citiraj:
Autor Babaloo
NHF ali ovo za samsung i motorolu ti i nije baš neki argument. Jer isto bi mogao onda ja reći za SE, zbog razmrdanog joystika na ovom svom, zbog sporog i bugovitog softwera itd. Mislim, radi Samsung i klima uređaje, frižidere, televizije, dvd playere, pržilice itd. kao i Motorola a kao i Sony. Jel možeš konkretno navesti neke nedostatke i prednosti ovih modela? Jel gledajući malo specifikacije, ta nokia je najlošija što se tiče aksesorisa i ostaloga. A što se tiče kvarova, sva tri imaju 2 g. garancije, a na loš primjerak možeš naletiti kod svakoga od njih.
|
ovisi gdje si kupio uređaj.....govorim o uređajima kupljenim kod ovlaštenih zastupnika...
SVI oni koriste isti "software",kak ti kažeš...to se u stvari zove "platforma"..i svi oni koriste Symbian..baš svi (to znam jer pišem WM i symbian programe)...zato što je Symbian BESPLATAN(!) i to omogučava još nižu cijenu samog uređaja...jedino je stvar u primjeni i "aksesorisima" (kako ti kažeš)...Nokia jako puno daje na kvalitetu,a kod njih za tu cijenu se ništa nemože više ni dobiti (njihova logika je da bolje nedaju ništa,nego nešto što polovno radi)..Software je kod SE brz ko i kod svih ovih modela (nisi naveo koji model SE)...u tome nema razlike.Svi oni ga isto vrte ovisno o hardware primjeni proizvođača..
Kod Samsunga je jako izražen loša izrada data kabela (između preklopa poklopca,mislim da se radi o 10-ak tisuća preklopa,no nisam siguran).Motorola..kupio sam ju nedavno za jedan test i nedavno sam ju bacio cijelu u smeće i da si bar bio blizu...uf!...
Samsung i Motorola ne dozvoljavaju apsolutno nikakve instalacije dodatnih uslužnih programa dok je to moguće izvesti kod drugih..i osim toga..neznam čemu tolika dilema oko 1000 kuna....uzmeš bilo koji i budi svjestan da nema tu najbolje..za 1000 kuna je sve loše,no ovo je "manje loše" od lošeg.
savjet:
ako želiš dobar uređaj nemoj gledati ispod 5.000 kuna i da ima na sebi Windows platformu....
ovo je moj mobitel