Flashanje BIOS-a je picin dim

Pa nemojte da Vas toga bude strah... Ako vec ne zelite baratati sa disketama, postoji puno elegantniji nacin iz Windoze-a. Jedino sta se moze desiti je nestanak struje. A nadam se da ipak niste tolko nesretni.
Zanimaju Vas promjene? Pa evo na primjer, ja sada proc drzim na 334x9 a voltazu sam JOS smanjio, tj sa 1.35000v na famoznih 1.33750v i evo vec mi se sat vremena vrte dva SP2004 (jedan za jednu, drugi za drugu jezgru). E sad, koliko se sjecam, kad sam bio u F10 BIOS-u, i kad sam po default voltazi pronalazio max FSB, nisam mogo povise 280 ili nesto u tom stilu. E sad, jel se bas namjestilo ili ne da sam uhvatio hebacki proc, ali od kada imam F11, ni Windoze mi se vise ne ruse kod CoreTemp-a. Doduse nije u startup-u, ali kad ga pokrenem, sve ok.
Ne znam zasto, ali jednostavno osjecam i siguran sam da je ovaj F11 BIOS donio nesto vise od samog popravka PCI-e frekvencije (koliko sam citao u readme-u bilo je nekakvih problema).
I daj flash-ajte taj BIOS... Pa ja sam po staroj epoxici kurio BIOS-e skoro svaki mjesec. Non-stop sam experimentirao sa raznim BIOS-ima. NE mogu vjerovat da bi lemili, kidali, sarafili... a onda vas je strah jednog obicnog flashanja
Sta je najgore, dok sam fleshao ovaj F11 BIOS iz Windoza, OS mi je bio totalno, ali TOTALNO nestabilan. Bio mi je pun kufer svega, mogu reci da sam doslovce trazio razlog da kupim drugu plocu...

Sad je ne bih dao ni za zivu glavu...
Ako Vas bas pere paranoja od flashanja, osigurajte se sa UPS cca. 350Va, to izdrzi ako nestane struje taman 5 minuta... I naravno, BUDITE SIGURNI DA STE SKINULI PRAVI BIOS ZA PLOCU. A ne kao ja na Epoxici... ali to je duga prica...