View Single Post
Staro 11.05.2007., 17:22   #13
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Kao prvo..preporučiti čovjeku dučan mješovite robe bijele i razne tehnike za kupnju hard diska je smiješno !
u HG spotu prodaju odbačenu škart robu i robu s greškom (nešto od toga začudo i radi!)...moram priznati da nisam nikada,niti neću,kupovao tamo zato što mi brat radi kod njih u servisu i veli da niti mrtav nebi ništa kupio u HG spotu...dakle informacija iz prve ruke..no kad pogledamo realno...nijedan ozbiljniji zaljubljenik kompjutera nebi kupovao dijelove u dućanu di prodaju veš mašine i kosilice za travu...Dobro da mu nisu pojedinci savjetovali da pogleda u Konzumu (vjerojatno na popustu sa kvačicama...)..

trenutno vrtim Baracudu 750 GB koju sam kupio ovdje i radi apsolutno perfektno...Donedavno sam bio glup i bacio novce na Maxtor da bi se utvrdilo da imaju problema sa atenuatorom (isto ko i Western Digital)...Seagate se pokazao daleko izdržljivijim...(btw. na onom gore linku imaš raznih diskova,a pogledaj i u Feniks Kompjuterima,Links-u,Mikronis-u ili tak nekom SPECIJALIZIRANOM dućanu..to ti je najsigurnije)...

tin. je offline   Reply With Quote