View Single Post
Staro 10.05.2007., 21:21   #10
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
kupio excella u hg spotu. fenomenalan player. čak ste mogli gledati divx film 4x ubrzan i čitati titlove. ne ko ostali gdje na ubrzanju divxa vidim samo frameove. ali, imao je ograničen broj znakova u titlovima tak da se znalo dogodit da fali dio titla. a i nije imao power tipku na daljinskom a uređaj se s vremenom neaktivnosti ugasi pa se moram dignut do njega i upalit ga. to me živciralo i vratim ja njega i doplatim za grundiga. KOJE JE TO SMEĆE! više ništa što ima ime grundig neće u moju kuću. triput bio na servisu u garantnom roku, odaziv na daljinski je sa hebenim zakašnjenjem. na divx dvd-u s petnaestak epizoda star treka treba mi pun k da dođem do zadnje epizode. ne podržava hrvatske znakove (mislim, kojem kretenu je palo na pamet prodavat u hrvatskoj player koji to nemože)... da ne nabrajam dalje. htio uzet nekog lg-a kojeg su svi hvalili al ga više nije bilo u dućanima. a onda sam jednom hodao kroz pevec i vidio hrpu vivaxa k-210 po cijeni od 199 kn i reko se; ko ga hebe, nek crkne za godinu dana za te pare. i fakat nemam nikakve zamjerke. još samo da ima ubrzano pregledavanje divxa ko onaj excello....
a za diskove koje ni grundig ni vivax ne žele pročitat (dosad bio samo jedan takav), imam 8 godina starog sonya koji sve čita. zanimljivo je da čita pržene dvd-e mada ih onda nije ni bilo. al zato ne čita divx i mp3. al on mi jedini izgleda ko normalna hi fi komponenta. masivna mrcina a ne ovi danas od 3cm debljine. u svakom slučaju, ovaj vivax za dvjestotinjak kuna rula na veliko.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F