e da u optimi su usporeni i bahati!
Neki dan zovem optimu i nejavljaju se,ja zvao 3 puta dok mi se nisu javili,ja pitam jel ima ta i ta memorija,oni kažu biti če danas u 5,ok,i ja još pitam kolika je garancija jer na netu nepiše on meni 3g,ja rekoh dolazim još danas po to!
Dođem ja u optimum u točno 5.30h,ispred mene su bila 2 lika koji su isto nešto kupovali,i 2 prodavača na šanku(jedan je tražio tipke po tipkovnici koda je čorav ili nikad nije prije vidio tipkovnicu,a drugi je bio na kompu pravio se koda nešto radi,da bi kasnije vidio kako surfa po forumu.hr).
U 5.45h dolazim na red i pitam za memu onaj prodavač kaže sačekaj,i ode iza po ram
U 5.50 dolazi sa ramom i gleda ga kako je ljepi i naranđast i tako ga gleda i okreče kojih 5min,a u međuvremenu zvoni telefon ko lud,i niko se neželi javiti
U 5.55 odlazi opet u skladište i vrača se za kojih 5min,a telefon i dalje zvoni
u 6.00 usudio se pitati svog prijatelja koji surfa po Forum.hr koliko ima ovaj ram garanciju,a on njemu pogledaj kod nabavljača!
u 6.10 on se uspio logirati na msan i nači proizvod
u 6.15 mi predaje sav sretan i ponosan na sebe račun i kaže mi dođite opet,u tom trenutku iživciran njihovom bezobrazluku i retardiranosti želim mu reči da ode u 3PM,no nisam to reko jer mi je stari bio iza mene,također sav nadrkan,jer sam mu reko da če kupovina trajati 5min,odužila na sitnih
45min!!!!!!!!!!