View Single Post
Staro 10.05.2007., 12:33   #73
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
MA SVE VAS VOLIM jednostavno sam happy...

Thx Astral, mislim da sam sad 80% siguran gdje je greska! Softwerska greska, u pravu si, a koju je Bugger samo potvrdio! Naime, prilikom svake instalacije windoza, ja bi na brzinu sve podesio, instalirao chipset drivere, SP2004, Super PI, CPU-z... ali sam cijelo vrijeme radio jednu te istu gresku! U Startup sam UVIJEK stavljao ovaj CoreTemp jer mi se cinio zgodan programcic. Od jucer sam poceo sumnjati da mi on radi probleme i odlucio ga ne staviti u startup i ne pokretati. Ali kako mi se evo vec 16 sati vrti SP2004 nisam imao prilike to istestirati. Uglavnom, sad cu ga maknuti i koristiti TAT jer mi pokazuju identicnu temperaturu!

Inace, jucer sam uspio natjerati proc na 400x9@1.39xxx odnosno na voltazu prvu ispod 1.40000. Odvrtio sam par testova u super PI i radio je. Ali mislim da cu ja ovako ostaviti njega za sada... ipak dolazi ljeto

Evo i friski screenshot pa ako moze neki tip da nesto poboljsam?

P.S. - Mogli bi organizirat neki grupni Floding@Home. Pa nece nas valjda PS3 prestic...

P.P.S. - Moram zakljuciti da je po meni ovo jedan od najboljih procesora danasnjice. Ne E4300, vec C2d opcenito... Imao sam i AMD i soc.A i 939 i 754... ali ovakav divlji overclock i da sam jos ovako zadovoljan...
eto vidiš, super je da smo to sredili

ak te zanima core temp, probaj neku stariju verziju, meni su radile nomralno, dokj najnovija nešt zeza, no nema veze, ako te zanimaju temperature, koristi everest
Buger je offline   Reply With Quote