View Single Post
Staro 10.05.2007., 12:16   #1108
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor AuX Pregled postova
t-com je skuplji ali po mojem misljenju ta cijena je visa jer nema ovakvih problema kao kod vas. imam 1mb flat i ok mi je. 1. mjesec kada sam dobio flat sam skinuo 111gb svega i svacega s neta tako da je po meni t-com dosta isplativ. ja bi isto presao na nesto jeftinije pogotovo kada sam vidio cijene u jednom broju vidi-a. ali kada sam pogledao na netu niko nema dostupnost u rijeci. tako da mi preostaje samo t-com. a i da ima optima u rijeci dostupnost nebi uzeo optimu zbog problema koje navodite. dok se oni ne srede po meni t-com jedina opcija
problemi koji se navode i jesu i nisu do opetime sto se tice ovih koji imaju probleme to sve ide preko T-crime infrastrukture tako da stvarno nekontam sa se svi toliko zale "optima ono optima ovo" ono stvarno je tesko zamislit da ih nas dragi monopolist malo zaje*** ??

sto se tice OptiDSL usluge tu nema nikakvih problema sve ide preko njihove infrastrukture i sve 5 samo sto to nije bas dostupno svude,,,,,,, sad da ti je to dostupno u RI onda bu bez brige mogao preci na Optimu jer bi tu sve bilo oke

Optime Traffic funkcionira s bandwithom koji im je T-crime dopustio da zakupe siguran sam da su oni financijki sposobni za vise ali im T-banda neda, razlog vrlo jednostavan sve je bilo sjajno bajno dok je bilo malo usera u pocetku a sad kad je puno sve je sporo i problem za problemom tjera usere da se vrate na T-monopol,,,,,,
speedy-3 je offline   Reply With Quote