MA SVE VAS VOLIM

jednostavno sam happy...
Thx Astral, mislim da sam sad 80% siguran gdje je greska! Softwerska greska, u pravu si, a koju je Bugger samo potvrdio! Naime, prilikom svake instalacije windoza, ja bi na brzinu sve podesio, instalirao chipset drivere, SP2004, Super PI, CPU-z... ali sam cijelo vrijeme radio jednu te istu gresku! U Startup sam UVIJEK stavljao ovaj CoreTemp jer mi se cinio zgodan programcic. Od jucer sam poceo sumnjati da mi on radi probleme i odlucio ga ne staviti u startup i ne pokretati. Ali kako mi se evo vec 16 sati vrti SP2004 nisam imao prilike to istestirati. Uglavnom, sad cu ga maknuti i koristiti TAT jer mi pokazuju identicnu temperaturu!
Inace, jucer sam uspio natjerati proc na 400x9@1.39xxx odnosno na voltazu prvu ispod 1.40000. Odvrtio sam par testova u super PI i radio je. Ali mislim da cu ja ovako ostaviti njega za sada... ipak dolazi ljeto
Evo i friski screenshot pa ako moze neki tip da nesto poboljsam?
P.S. - Mogli bi organizirat neki grupni Floding@Home. Pa nece nas valjda PS3 prestic...
P.P.S. - Moram zakljuciti da je po meni ovo jedan od najboljih procesora danasnjice. Ne E4300, vec C2d opcenito... Imao sam i AMD i soc.A i 939 i 754... ali ovakav divlji overclock i da sam jos ovako zadovoljan...