Upravo je situacija ovakva kao što beetleman kaže, to je serviser rekao i mom frendu, da će 24 sata vrtiti aplikacije za koje je lap i napravljen, za što su fx Quadro 1500 i Fire GL V5000 napravljene, i da nema šanse da će se lap srušiti, i to se i događalo, znači i beetleman i ja pričamo iz iskustva, workstation sa karticama za pro 3d aplikacije se pregrije isključivo tijekom igranja igara, zašto je tomu tako, ne znam, ali tako je, i iz iskustva znam da neće to prihvatiti kao razlog za reklamaciju, "ako se želiš igrati, zakaj nisi kupio lap sa 7900gs ili 1900xt", to je ta spika.
Ugl, mom frendu je cooler pomogao, nikad se više nije resetirao tijekom igranja, baš sad špila oblivion danima. No njemu se gasio i zimi, još ga čeka ljetni test coolermastera, jbtga.
Evo, da i još malo natrkeljam, čitao sam i na netu o prgrijavanju tih lapova u igrama, brijem da treba samo malo zaguglat i vidjet ćeš da je to known issue, neki nemaju problema s time, ali mnogi imaju, to je frend i znao prije neg ga je kupio, al smo brijali da je to o čemu smo čitali na nekom forumu samo izolirani slučaj, a onda se dogodilo i njemu. Eto, to je to. Pozz!