Citiraj:
Autor tutix
@ devil-kc: Impresivno, mislim da je to jedan od najljepših Lin deskova koje sam vidio, svaka čast i još si mi i imenjak  . Jedno pitanje, yakuake+uname se može naknadno instalirat na neku drugu distru - ne mora bit Red Hat i to je KDE na tvojim slikama?
|
EDIT: silly me, nisam ni zahvalio, hvala, drago mi je da ti se svida, lijepo je i funkcionalno. a cuj, svi veliki umovi se jednako zovu. recimo

yakuake se moze isntalirat na svaku distru, to je terminal koji izlazi sa pritiskom na f12. uname je komanda u linuxu koja pokazuje verziju kernela(uname -r) arhitekturu procesora i slicno, ako si na linuxu ukuca uname --help ili uname --? ovisi kaj preeriras volim redhat kad u njemu sve ide relativno jednostavno, dosdas repozitorije i da bi recimo instaliral yakuake udes u etrminal kao su(ili su-) i napises yum install yakuake ili yum -y install yakuake(-y znaci da nemoras kasniej upisati y kao yes kod potvrde instalacije). i da, to je kde, koji inace jako en volim. stvarno preferiram gnome, mozda imam an kompu engdje i gnome ss. ali an kde sam prisliljen zbog nekih programa koji jednsoatvno lakse funkcioniraju na kde.
evo naso sam i svoj gnome destop

taj mi je bio puno drazi, ali, da i ovaj je super, sad jedva cekam novu fedoru da mogu napraviti novi clean install jer sam ubacio dosta novog hardvera.