Heh to je tako dok se novi ISP-evi ne postave svoju mrezu, samo Optima i Metronet imaju na jednom dijelu svoju kompletnu uslugu...
A to je tek pocetak pa evo ja koristim T-Comov ADSL od 10mj. prosle godine, uzeo sam na pocetku 1mbit brzinu a proslo je koliko 7-8mj. sad imam 3mbit ali imam isto sranja sa torentom skida mi odjednom ultrasporo zapravo sa tom brzinom vec mi se 2 tjedna povlaci Silent Hunter 4 a Stalker tjedan dana, ni u jednom trenutku nisam vidio da je ukupni download presao 50kB/s, takoder kad se probudim ujutro bacim oko i sve stoji na nuli uopce ne skida pa svako malo restartati router.... nisu mi ni oni bas u zadnje vrijeme....

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12