Dobro, slažem se da smo horza i ja malčice pretjerali, ali s obzirom da uvijek naletavamo na sličan stav kad god se pokrene bilo kakva rasprava oko reklama il sličnih sadržaja koji se vrte na PCE-u, uvijek ispada da mi mlatimo bijesne pare pa nam nije dosta i želimo eksploatirati PCE do maksimuma.
I što je najbolje, uvijek se nađu komentirati ljudi koji nemaju blage veze o realnom životu odnosno još uvijek žive s mamom i tatom, a sretni su kad imaju 100 za napit se za vikend (btw. da, i ja sam jednom bio takav, također sam i drugčije razmišljoa zbog toga o mnogim stvarima).
I eto me opet, radim ono što nisam htio raditi, pretvaram ovo u nekakvu diskusiju premda diskusije ne bi trebalo biti.
Reklame su tu, da li će ostati ne znamo, ali nekakvih reklama će uvijek biti. S obzirom da nitko ne plaća članarinu, niti reklame ikome kradu novac iz džepa, držimo da vam ne bi trebale smetati. Meni osobno ne smetaju, niti ovdje, niti na drugim websiteovima. Jedina reklama koja mi smeta je flash pop up prozor s nekom animacijom, ali s obzirom da sam upoznat koliko se dotični plaća i koliko znači nekom websiteu financijski, mogu ga istrpit.