09.05.2007., 09:34
|
|
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajde neću komentirati ove oglase jer vidim da neće imati odjeka u glavama vlasnika ali me druga stvar bode u oči...
Ovo je po meni prikladno objašnjenje jednog vicemoderatora:
Citiraj:
Autor Beren
Da, reklame su, nešto u stilu google adsa, ali kroz tekstualne linkove lokalizirano za HR tržište. Ne znamo još da li će biti zadržane na forumu odnosno da li ih je moguće odvojiti od foruma uopće, tek smo danas implementirali.
|
Citiraj:
Autor Beren
Gle, nemam pojma koliko će donosit, niti znam tehničku pozadinu. Samo znam da nam normalni banneri niti približno nisu popunjeni, a od nekud se sve mora financirat.
|
O.K. Sajt treba lovu pa ste prisiljeni kemijati s ovakvim stvarima. Pošteno.
Ali zar su vam stvarno potrebni ovakvi komentari:
Citiraj:
Autor Beren
Ovo je uredno i odgovor svima kojima ovakve stvar smetaju. Ako mislite da se ovakav projekt može vodit s 0 kn, probajte i vi, pa će vam Hrvatska web realnost možda biti malo jasnija.
|
Citiraj:
Autor horza
a kakav službeni stav? nisu vanzemaljci došli i stavili nam reklame na forum.
pa u tome je poanta. tipa... stavili smo bannere, bilo ih je previše, maknuli smo neke jer je ekipa pričala "JA ću kliknut jednom dnevno ako će to pomoći da pce funkcionira kak spada". e, pa obzirom da ljudima postojeći banneri ne nude dovoljno zanimljivog sadržaja, istražujemo nove mogućnosti kako ponuditi ono što ljude zanima, kako bi nam pomogli da ostanemo uhranjeni i plaćamo troškove konstruktivan, po običaju... nemoj reć. možda zato što je to jedini način financiranja ovog sajta? moguće je odvojiti, ali ti najbolje znaš zakaj smo ih uopće i uveli. odlazi već 7 godina pa još nije ošo. ošli su neki, al forum je još tu 
|
Citiraj:
Autor tor
Ne kužim, ovo bi trebalo biti kao novo? Pa pogledajte malo strane forume i stranice (čiji zaposlenici btw. prilično dobro i unosno žive od pisanja i recenziranja) a stranice bez problema funkcioniraju i mogu plaćati održavanje i honorar za ljude - i oni su puni reklama, oglasa i svega ostaloga. A kada mi pokušavamo preživjeti, doslovno, to je onda kao problem? To što neki ovdje misle da mi zarađujemo silne pare i kupujemo avione neću ni komentirati...Istina je daleko, daleko od toga. Neki ovdje ulažu svoje novce i ostalo da bi ovo funkcioniralo, tj. da bi se vi mogli žaliti kako je forum ošo ili što već. Bravo, hvala i sretno...
|
Ne izgleda uopće profesionalno. a siguran sam da, ako već ne živite tako, bar želite tako izgledati. Bacite jedan službeni komentar i amen. Ovako možete samo paliti vatru gdje nije potrebna.
Ovaj podforum se zove komentari...pa nek ljudi onda bacaju komentare. Nije vam sila na svaki odgovarati.
Na isti način slobodno gledajte i ovaj post, čisto kao komentar...
|