View Single Post
Staro 09.05.2007., 02:07   #15
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Ma totalno neargumentirano... uopće se nebi složio sa ovakvim načinom razmišljanja. Autopacher sa svim zadnjim zakrpama ide bez problema na XPSP1 + dobar antivirus i to je to. Nema se jedino Security Center od XPSP2 i još neke điđe-miđe što ionako većina korisnika isključi.
Sve zakrpe što sadržava SP2 su u Autopacheru i mogu se staviti na XPSP1, naravno ono što nam treba a ne zakrpice za kineski jezik itd...
da, valjda je MS blesav i to ne zna pa ne izdaje skoro niti jednu zakrpu za SP1 vec prilicno dugo ali eto autori autopatchera su pametniji pa ih sami napisu. isto tako je dovoljno blesav da je 6 mjeseci na win update stranici upozoravao na prestanak podrske a zadnjih 6 mjeseci upozorava da nema novih patcheva za SP1

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Važan je samo bios od matične, operativnom sustavu je tak svejedno koji je kontroler u pitanju ako su ispravni driveri gore.
kakve veze ima bios? osim na starim socA plocama....i to stvarno starim.
uz SP2 dosao je i novi paket drivera za vecinu starih i dosta novih kontrolera. u tome je cijela poanta. ja recimo jos nisam dozivio da bios na nekoj ploci nije propoznao disk ali sam zato dozivio i previse puta da Sp1 nije vidio disk pa sam morao ici preko pola grada po SP2 kod kojeg je install win prolazio bez problema. tko zna, mozda je drugi CD odmah i BIOS updatirao?
greg SE je offline