Tema: New Case..
View Single Post
Staro 09.05.2007., 00:01   #60
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ha?
Uvodnice?! Kae to?

Ajd, sad ćeš me sve naučit.
Ajd mi reci kaj mi još onda treba sve?!

Aha, kužim. Ja mislio da to dobiješ s VGA Blockom.
Koju da zemem, ovu prvu?
Il da zemem ovu za 2 Eura? 10/8mm
kada sam rekao ovo:

Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
ne zaboravi dobre uvodnice odabrati kada narucujes.
thermaltake ima 10mm (3/8) crijeva
to je znacilo da prilikom kupnje ODABERES te uvodnice
(odi na web shop i napravi odabir i stavi u kosaricu, pa ces vidjeti...),

jer imas opciju (jedina koju uopce imas) da izaberes uvodnice jedne ili druge velicine, pa sam ti htio olaksati

naravno da ih dobijes u paketu, pa jos najbolje da ti proda blok od preko 700 kn bez osnovnih dijelova

2.
dobro, preporucate mu TT Armor Big Tower, ali ono nema vodeno u sebi... a covjek zeli vodu.
a ako kupi case bez njega...treba onda kemijati s cijevima i radijatorom izvan kućišta... (+pumpa, rezervoar i cpu blok)
osim toga, kuciste je manje od kandalfa:
530 mm x 220 mm x 560 mm
naspram
540.0 mm x 220.0 mm x 640.0 mm

a ako uzme drugi model armora: Armor LCS (armor s vodenim u sebi)
ima dosta manje mjesta unutra...
zasto?
pa osim manjih dimenzija kucista, dijelom i zato jer je radijator s ventilatorima smjesten UNUTAR kucista, a na kandalfu je vani u vratascima, pa ne zauzima uopce mjesto u kucistu, i uzima hladan zrak izvana...dok je u armoru to ugurano unutra.
btw: ovaj radijator u kandalfu je veći, ima 36cm a drugi samo 24cm

a iako mozda izgleda u prvi mah jednostavno sloziti vodeno,
naidje se na mnogo problema(u hrv. ofkors),
ja sutra eto vec po koji put idem kod tokara da mi napravi navoj i uvodnice, kojih u hrv jednostavno nema za kupiti. bit ce objasnjeno u topicu sve kad se slozi...
rezervoar sam zadnji piknuo u linksu, pumpu takodjer, blokove se mora izvana uzimati, crijeva nema uopce (10mm), tekucinu isto lutrija naci(nema vise zelene od TT-a, samo plava od Gigabyte-a...). no sve je skupljeno i ide se u slaganje...

ja se bacio u to jer stalno nesto novo slažem, pa iz gusta zelim slozit novi sustav za sebe...
ali za pocetak definitivno savjetujem da krenes sa gotovim rjesenjem. lako kasnije upgradeas dio po dio

evo malo podulji post, ali kada Sa_Stilom ima puno pitanja pa da mu detaljno odgovorim

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 09.05.2007. u 00:32.
TomRi je offline   Reply With Quote