View Single Post
Staro 08.05.2007., 22:18   #58
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
E sad jos jedan zanimljivi dio. Kada opteretim proc na 100% (obe jezgre), voltaza koju pokazuje CPU-z odmah padne na 1.328v!!! Kad sve zaustavim i vratim proc u IDLE, voltaza opet digne na 1.344... i tako non stop..

E sad, jel to tako normalno? Inace imam napajanje SeaSoni 550w Energy+, tako da nije problem u napajanju...
O da, meni je na D 805 znalo zarokati za 0.08-0.09 V...

Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
P.P.S. - klokanje ove masine me ubilo! Toliko puta sam instalirao windoze u ovako kratkom vremenu da to nije istina... Probao sam klokati par mashina i kad bi presao granicu to je uvijek rezultiralo normalnim restartom kompa. Ali ne. Kod ovog C2D proca on udje u windoze i kad pokrenem CPUz onda se sroka. Mozda girjesim sta njega prvog pokrecem pa on ipak nesto usere u windowsima... ma ne znam vise ni sam... eto...
A nisi čuo za ghostanje odnosno image? Fino instaliraš Windowse, sve si namjestiš, napraviš image pomoću True Imagea ili Ghosta i kasnije vratiš backup kad Windowsi roknu.

Meni nisu tako često padali... U malo više od pola godine, koliko sam je imao, pali su možda 2-3 puta.
domy_os je offline   Reply With Quote