Citiraj:
Originally posted by gpremec
Moram priznati da nisam imao tu nedoumicu, a rjesenje bi se moglo i ovako posloziti:
Da se razumijemo, od istog problema pati i legenda, Adobe Premiere.
|
To je osnovno školsko gradivo,i sve to stoji.to je O.K.No imam iznimno puno iskustva s Adobe premierom(trenutno sam na registriranoj verziji 8.7 Pro)i ne bih se baš ssložio da ima probleme takve vrste.Ustvari,problem je što nema problema.Ako ti je poznata instalacijska procedura Adobea,sigurno si previdio
mogućnost da tijekom instalacije izbjegneš fiksne standarde i instaliraš inačicu s varijabilnim parametrima.Doduše,oni to ne preporučuju amaterima pa im je zato i procedura:next,next,next,next,finish,restart...i to je to.Ustvari,filmski materijali u Pal standardu rade OD 23.947-24.66 fPs.Dakle,OTPRILIKE 25 fPs.Rezultat toga je da neki VHS,odnosno DVD mediji ne mogu biti pročitani ili učitani,kako ti je volja,te ih stoga uređaj ne prepoznaje ili ih jednostavno krivo čita.Problem i jest u dvd authoring programima,ali samo onima slabijeg cjenovnog razreda,a moraš priznati da Pinnaclovo sučelje izgleda puno "ljepše" od Adobeovog...Adobe koriste oni koji znaju točno što žele dobiti i učiniti i na koji način.Zato i jesam prešao na Adobe a uplatio sam i prvu ratu za Dreamworks-ov "Imagine".
Da li si probao napraviti DVD u nekom punokrvnijem DVD authoring programu?...Moje srdačne preporuke.