Tema: Voljatel
View Single Post
Staro 08.05.2007., 15:14   #44
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp

nikola8's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ajme kako si svi ti ljudi smjesno glupi sta rade na szk ili se samo rade glupima.zvao voljatel newbie pro nece meni smanji9t brzinu na 512kb ili 256kb jer sam uzeo volja flat od 150kn.al smjesno je to ja jucer isprobavao voljatel imao sam onih 24h besplatno preko bug casopisa ja mislim.i stavim torrent skidat i nece vrag povuci preko 45kb/s nikako,stavim drugi torrent sa 900seedera i 900leechera i opet nejde preko 50kb/,a torrenti su fakat zdravi i sve i znam da mora povuci preko 100kb sigurno,meni neki lik danas na szk od voljatela veli da koji god torrent stavim da je nemoguce da potegne iznad 60kb/s.( a ja se smijem i smijem jer sam skinuo terabajte do sad s torrentima i mora ici preko 100kb/s)reko ok kako vi gospodine velite.
zovem optimu da cujem sta je to sa pingom nakon 22h da mi je jako malen samo 500 na blizim serverima,i jos pitam zasto mi bandwich test ide na oko 450kb/s.rece tip iz szk optime da rade na tome i da ce to biti rjeseno,a ja se nasmijao i rekao pa rjesavate to vec 3mjeseca skoro i nista.poklopio slusalicu i gotovo sta cu sad idem piti
nikola8 je offline   Reply With Quote