Citiraj:
Autor Nebbo
Inace na NB sam mijenjao hladnjak i kada sam skinuo onaj njihov, primjetio sam da je na jednom uglu jezgra NB malo okrhnuta. Ali to je tako malo da se jedva vidi golim okom. A ne bi mozda ni uocio da nisam detaljno analizirao sa lampom i kako se mijenjao kut svjetlosti uocio sam razliku...
Mada, iskreno sumnjam da zbog toga ne radi, jer kakvih sam sve okrhnutih AMD-ova vidio pa su i dalje radili... sad ne znam kakva je tehnologija izrade ovih NB...?
|
Ako si okrznuo NB onda nemoj ni pokušavati na garanciji...
Inače probaj dobrooo pregledati jezgru pod UV svjetlom,tipa za provjeru novčanica;imaš takvih lampi za kupit,a za ne povjerovat,zna se naći i UV ledica na upaljačima...

Pa ako si pretjerao sa dotezanjem hladnjaka na NB-u lako bi se moglo desiti da vidiš "pukotine" po NB-u...provjeri
Citiraj:
Autor Astral
ovo restartanje itd ti je prakticki normalno za ds3 plocu, pogrijesio si sta si iso tako brzo, dosta proceva (e4300) stane na 320-330mhz fsb, trebo si polako od 300 podizat za 5 i naravno dodavat voltazu
ta ploca ti prilicno undervolta tako da ce ti 1.4v u biosu bit ono...1.35v u stvarnosti ako i tolko, tak da si mogo dat jos voltaze u biosu...
|
Da ploča dosta undervolta istina je,to mi je kolega Phoenix prvi rekao prije nego sam čovjeku složio DS3 i E4300,doduše samo sam jednom složio takvu konfu,ali na 400 x 7 aka 2800mhz je upalio iz prve i vozi ko' iz pichke,tim više jer sam nabio voltažu na 1.4xxx
Kod njega složeno,upaljeno i odmah puknuto na 400fsb-a i x7,tako da iskreno mislim da nikako nemože biti problem,nebi smjeo biti problem 400FSB-a,niti za jedan jedini C2D procesor...

Ako me razumiješ