View Single Post
Staro 07.05.2007., 23:25   #1
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Total Annihilation u novom ruhu....

danas sam slučajno na praksi surfao netom i nabasao na projekt tipova koji su napravili svoj engine i na temelju njega transferirali skirmish/multiplayer komponentu totala u full 3D. otišli su tako daleko da su ljudi nabacili 3d audio, ima 6 vrsta camera(uključujući FPS kameru-znam da je čudno . skinuo sam to i to doista radi ko podmazano. postoji već preko 200 različitih modova(uključujući star wars, star trek, gundam wing....), mapi puno, custom AI... najčudnije je da su to uspjeli strpati u svega 30MB!! inače igra nema limit na broj jedinica(prije startanja mape treba napisati max. broj jedinica) ali za golemi broj jedinica(čitaj preko par tisuća) treba mrcina od kompa(6800+, giga rama ili više). igra baš i ne podržava dual core proce, štoviše, šteka na njima ko luda(treba ručno u setingsima staviti single core) i malo bolje ju vrte nVIDIE jer je igra na čistom openGL-u.
igra podržava SVAKU rezoluciju jer je moguće i ručno upisivati srzoluciju u settingsima, a ima i mogućnost igranja na više monitora, zato, odma na link i čim brže skinuti installer i obavezno s njim SpringSP jer je originalni meni koma. daleko najviše stvari za spring, pa i originalni TA i supreme commander ima ovdje i ovdje.
evo vam još par in-game screenshota za kraj(ma gledajte samo refleksije na vodi, i to su samo efekti na pola.

slika 1
slika 2
potemkin.hr je offline   Reply With Quote