takvi clanci su mi najzesci. Ako ispadne istina bit ce na sva zvona kako su prvi objavili i kako imaju odlicne dousnike. ako ispadne laz, bit ce "a slagali nas douscnici, sta mi mozemo" i pravit ce se da se clanak nikad nije dogodio.
Mislim tak i ja mogu pisati vijesti kao npr : "nVidia je uocila da ce ih ATI samljeti sa svojim novim grafikanerima, pa su odlucili posuditi tehnologiju-dvije iz Area 51 i napravili kartice koju su (doslovce) svemirima daleko od najbrzih ATI-jevih. Imena su jos javna tajna, ali se zna da ce Alienware (iz ocitih marketinskih razloga) imati cast na jedno mjesecnu eksluzivu na najnovije nVidijine proizvode".
Ako nije istina, krivi su moji dousnici iz Area 51 koji su mi rekli da su prije par dana vidjeli celnike nVidije u posjeti i iz toga izvukli zakljucke. A ako bude istina, pa Boze dragi, ja sam Car!
Jel Blizzard stvarno toliko opicen da bude konkurencija sam sebi? Ocekuju li da ce njihovi vjerni fanovi igrati dva MMO-a? Misle li da jos ima ljudi koji ne igraju WoW, a koji bi htjeli igrati WoS? Hoce li WoS izaci tek za nekoliko godina, i planiraju li da ce WoW do tad propast, pa zele na vrijeme imat konja za trku?
Od svih ovih razmisljanja, jedino mi zadnje nekako ima smisla, ali mi se svejedno kao preriskantan potez da bi si Blizz to priustio. Mogu napraviti Warcraft IV (s kojim bi imali problema oko price zbog WoW-a, ali bi uvijek mogli napraviti pricu koja bi bila aktualna u WoW-u u vrijeme izdavanja igre), Starcraft II (najrealnije da ce upravo njega najaviti, tj zbog toga sto ce biti u Koreji igra je skoro 100% Starcraft tematike), Diablo III (najavit ce ga, ali ne sada), Starcraft: Ghost (na zalost nece ga nastavit), Warcraft Adventures (e da imaju i malo romanticizma u dusi i da zaborave na puste dolare kojih imaju i previse, izbacili bi ovu, nikad prezaljenu avanturu, pogotovo sad kada je Warcraft svijet popularniji od stvarnog), neki totalno novi projekt (e to bih volio vidjet).