View Single Post
Staro 07.05.2007., 21:24   #16
neuroteek
Registrirani ovisnik
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Umjesto Bluetooth modul instalacije na poklon dobivam ERROR 1335 i 2350

Sori kaj revivam topic, ali srćajući forum ovo mi se učinilo kao idealno mjesto za potražiti pomoć. Dakle i ja sam borio bitku sa instaliranjem svih komponenti na nx 7300 free dos edition lapu, i sav sretan nabasam na Hrksov reply, ali self-extracting exe se ne može extractat, zatim sam ga extractao na kompu i prebacio na lap, ali po pokretanju instalacije javlja se "error 1335 , data.1.cab is corrupt", ukratko, ne mogu ignorat, samo abortat, nadogradio instaler, net.framework, petljao po command promptu prema nekim uputama s neta, piljio glupo u registry, na kompu se sve može raspakirati i instalirati, na HP-u ni winrar ne može odpakirati .cab, na kompu, naravno isti winrar može, downloadao drugu verziju, stariju, s drugog sitea, ista poruka isto ***nje, eto sad meni lagano dolazi da zafitiljim lap u tvrdu površinu, proklet dan kad sam uštedio somića kupivši lap s DOS-om.

Sori na sto redova, ako itko ima iskustva sa HP-om i ovim problemom , molim ga nek se javi, ni par vlasnika HP-ova, ni serviser jednog COMP-shopa nisu mi uspjeli zasada pomoć, a ni google, eto, lud sam, ljudi pomozite, pliz!
neuroteek je offline   Reply With Quote