Tema: Metronet
View Single Post
Staro 07.05.2007., 17:47   #106
Voorhees
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
A to. Kuzim sad. Ja sam uzeo 4mbit+flat, to ispadne 300kn mjesecno, a valjda sad jer je akcija ce me ispast 200kn mjesecno do kraja godine, naravno, ugovor na 24mjeseca, da dobijem i wlan free .
* Svi korisnici koji zaključno s 15.06.2007. sklope ugovor za Metro4Office uslugu, prva tri mjeseca plaćaju mjesečnu naknadu u iznosu od 1kn s PDV-om. U osnovnu cijenu paketa uključeno je povećanje Internet brzine na 4Mbps/512kbps i WLAN opcija. Promotivna ponuda i priključna pristojba od 1kn vrijedi uz ugovor na 24 mjeseca.

Za 4mbit to jest za Metro4Office je 1kn za samo prva 3 mjeseca a ne do kraja 2007. (ustvari tko zna, možda ako nekome uvedu u 9. mjesecu će mu ispasti do kraja 2007. )

Nego me zbunjuje malo ovo na njihovom sajtu, zašto spominju 4mbit za vrijeme promocije a onda dalje piše: U paket je uključen pristup Internetu brzinom 2Mbps

to je ovo označeno na slici sa lijeve strane
http://www.imagesshared.com//out.php...tro4Office.png

Sad mi baš i nije to sve skupa jasno sa Metro4Office, jer ovako ispada da sad dok je promocija imat ću 4mbit a kad prođe ond anazad na 2, ili sam nešto očigledno previdio.
Voorhees je offline   Reply With Quote