View Single Post
Staro 07.05.2007., 17:16   #42
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo nisam stigao prije javiti, ali OPET ISTO sranje mi se desilo. Frisko sam instalirao Windoze, sve radi na "default" frekvenciji procesora i ostalim postavkama spremnima za clockanje (znaci C1E, TM2, EIST na disable, Voltaza 1.32500, PCIe na 100MHz. memorija po tvorniskim postavkama...). Znaci, CPU-z sve tocno pokazuje, Super PI radi ko blesav...

Usao u BIOS, sve ostavio isto osim mnozitelja sa 200 na 266 (mema 1:1 tj. 533MHz), uso u Windoze bez problema, pokrenuo Super PI, sve radi, racuna bolje nego prije... I ONDA pokrenem CPU-z kao i prosli put, prdje 3-4 sec. i crni ekran, odnosno komp se restartao i nema sanse vise da se windowsi dignu... ovaj put cak ni safe mod ne radi... uvjek sve ode u reset...

Verzija CPU-z je 1.40. Sad je vec ocito da je nekakva greska kod programa, ali mi nije jasno kako moze unistit windowse...?

Evo sad sam napravio Repair windoza, ali taman je doso cimer pa sam morao vratiti graficku...

Jel bilo tko imao ovakav problem?!? Zbog cega se to desava? Jel moguce da CPU-z zbrcka nesto u windowsima? Odakle on uopce izvlaci te podatke?!?