Citiraj:
Autor Vasili
Također ga imam već oko 3 tjedna. Ispričavam se ako su neki očekivali opsežan review, ali jednostavno nemam iskustva, vremena i volje (tko prizna pola mu se prašta  ) za to.
|
Ja ga mogu samo malo dopuniti.
Citiraj:
Autor Vasili
Uglavnom, monitor je jako lijepo dizajniran. Treba dosta paziti na lakiranu plastiku jer se lako ogrebe, ali u tu svrhu dolazi malena krpica (slična onoj za naočale).
|
Lijep je, ali upravo ta lakirana plastika je jako problematicna kad se s monitorom radi po danu ili pri jakim izvorima svjetla jer se okolno svjetlo reflektira od nje pa rad postaje mozda malo neugodan.
Citiraj:
Autor Vasili
Ne da se povisiti, ali se da mijenjati nagib što je spasilo stvar pošto je TN matrica. Međutim, da se zakrenuti najviše okomito na stol, ne i više prema dolje će smetati ako se gleda iz kreveta. Ja sam to riješio tako da nešto podmetnem pod monitor, ali treba paziti da se ne prehiti.
Također se da zakretati lijevo, desno.
|
Katastrofalan stalak (samo mijenjanje nagiba i to do tek stupanj-dva vise od okomitog; ne moze se podesavat po visini; zakrece se cijeli monitor sa stalkom) u kombinaciji sa slabim vidljivim kutevima mogu uzrokovati probleme ako gledate u monitor iz kreveta ili ako vam je monitor prenisko postavljen - a bit ce vam prenisko postavljen ako ste visi od 170 cm (i nemate prenisku stolicu). Kupovina ergonomicnijeg stalka je preporucljiva.
Citiraj:
Autor Vasili
Svjetline svakako ne nedostaje, jedino ako bi baš pod suncem išli gledati. Ja je zapravo smanjim jer mi zna bosti za oči, pogotovo po mraku. Naravno, ima 7 preseta što ubrzava i olakšava promjenu.
|
Ima zaista puno svjetline - po danu je dovoljno svijetao, a po noci se svjetlina da dovoljno smanjiti.