ja ne kuzim kaj tebe muci. utorrent standalone moze (provjereno) raditi i na win98. u tu kantu dernes neki disk od 2 gige cisto za OS, download/incomplete directory stavis neki mrezni disk od xxx gigabajta i to je to. nakon sto sve postavis mozda ces jednom mjesecno trebati direktnu interakciju sa racunalom, u cemu ti mogu pomoci netlimiter remote administration (da dernes DL programe na 0.1 bps upload/download) i RemoteDesktopConnection. emule nikad nisam koristio ali znam da shareaza ima integriran slican remote administration kao i utorrent. radi savrseno na portu 6346. sto se tice zauzeca procesora i rama, opet mislim da panicaris. utorrent + shareaza nemaju kaj trosit preko 50 Mb memorije i mozda 3% jednog PIV. ma da ti i popiju sve kaj je u toj kanti, koda je bitno, ak rikne spusio si punih 100kn (a nece).
panicaris i previse zabrijavas. ne radis nista posebno ni zahtjevno. moj server doma je napunjen sa XY diskova, radi 24/7 vec mjesecima, niti ga restartam, niti ga gasim ikad. utorrent je pokrenut konstantno + apache web server + php 5.2 + mySQL. sve to na celeronu 2,66 i 256 DDR2. a da ne pricam koliko mi je uopce zao 200kn za taj procesor sto sam dao, buduci da nije ni iskoristen, al eto, nasla se ta ploca koju nisam mogao prodati pa neka. memorija je iskoristena. 100 megi bere XP, 100 httpd + php a 50 nod32 i utorrent.
sve u svemu, slozi to i ne panicari previse. ta konfa ti je vise nego dovoljna