View Single Post
Staro 06.05.2007., 15:43   #3
Max_Damage
Premium
Moj komp

Max_Damage's Avatar

Datum registracije: May 2007
Nisam strucnjak ali pokusat cu ti pomoci.. Uglavnom, da skratim, isto kupujem komp do 10k kn a ja sam odabrao ove komponente..

Ljudi, komentirajte tako da ubijmo 2 muhe jednim udarcem

KANTA

Procesor: Intel C2D E6420 = 1317 kn

Grafička: ja sam odabrao 7900GS, to mi je dovoljno a za dx10 nemam pojma, ostali se vise kuze u to

Maticna: Gigabyte 965P-DS3 = 773 kn. Ovu maticnu mnogi preporucuju, vjerujem da ima i boljih ali za te novce mislim da je dobra

RAM: Imas Kingmax 2x1GB za oko 900kn ali mnogi su rekli da im ova memorija stvara probleme, a ja sam odabrao Corsair 800 mhz 2 GB za 1238kn a podrzana je od strane gigabytea odn. testirana

HD: Neki se kunu u Seagate, neki u WD, ja sam odabrao WD Caviar 250GB jer po nekim testovima na netu je tisi i hladniji, medutim Seagate ima 5 god garancije.. Caviar je 540 kn

Kučište: ja sam odabrao TT Soprano. Meni je lijep, znam da nije neka kvaliteta pogotova prednja maska odn ona vratasca sta se otvaraju ali meni je ok Ali dobijem 3 ventilatora za tu cijenu je mislim ok. Makar mi je cak ljepsi chieftec Gamer Tower ali u adm.hr ga nema. Ovaj TT Soprano je 530 kn

Napajanje: Fortron 400W = 304 kn, a imas i Chieftec. Moze cak i 450W

Optika: Ja sam uzeo Liteon 20A1H Lightscribe = 269 kn zbog toga jer LG-a u adm.hr nema a tamo cu kupit sve komp. Pogledaj review tu i vidjet ces da je LG medu boljima..

Zvucna: Na maticoj je 7.1 integrirana zvucna, ja necu posebnu kupovat. Neka ti je drugi preporuce koji se u to vise kuze

PERIFERIJA

Monitor: Samsung 226BW = 2830 kn

Tipkalo: Uzet cu Logitech Ultra Flat za 130kn

Mis: Logitech MX 400 laserski = 258 kn

Zvucnici: Ja vec 5 godina ima 4.1 Cambridge Soundworks zvucnike i mislim da nema smisla da ih mijenjam... Opet, za preporuku ce se oglasit strucniji

Sve bih kupio u www.adm.hr

Pozdrav!

Max_Damage je offline   Reply With Quote