Citiraj:
Autor Tozix
imam HP 6915..jel bude wm6 delal na tom uređaju jel' tko isprobao?
|
e ovako...raditi će...
Citiraj:
Autor beetleman
pitanje imam 6515, dali bi W.M.5.0 iz prvog posta mogao raditi na mom uredjaju? sada imam 2003 S.E.
hvala!
|
O.K...evo upravo sam uploadao ROM a link sam ti poslao na tvoj mail (off public)
...tvoj 2003 ne iskorištava potpuno resurse uređaja,pa očekujem da će ti 5.0 raditi daleko brže..tvoj 6515 koristi istu matičnu i proc Intel XScale,o kojem možeš više doznati
ovdje i drivere ko i HTC-ovi modeli..Ustvari,ovaj model i radi HTC kao i model hw6510 za AT&T-jev Cingular (Amerika)o kojem možeš više naći
ovdje...Treba napomenuti da ako nemaš naprijed kameru onda je uređaj namijenjen Američkom tržištu (nije prošao njihovu kontrolu) a kompletan review možeš pročitati
OVDJE,a o XScale tehnologiji izvrstan pdf
ovdje,a ako ga želiš još i overclockati i staviti u turbo mod onda post
ovdje, no preporučam ti da za svaki slučaj napraviš deployment i backup platforme na SD...opisano je
ovdje...
ukoliko zapneš u bootloaderu detalje možeš korak po korak isto naći
ovdje i isključi sve firewalle,antiviruse,anti...bilo što...moraš imati i active sync 4.5 koji možeš skinuti
ovdje.
naravno,neznam jel trebam opet napomenuti da sve što radiš radiš na svoju odgovornost,ali pošto je to i star uređaj mislim da mu je i vrijeme za "platformsko krštenje"...