View Single Post
Staro 05.05.2007., 17:58   #7
Graficar
Premium
Moj komp

Graficar's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Hvala Vuco za obavijest o trznici i hvala svim koji daju prijedloge...
Stavio sam vec da kupujem napajanje, ali i sami znate da se ne prodaju bas cesto.

Cujte, istina je ako kupujem novo da nemam bas previse novca i da ne mogu previse ocekivati kvalitetu, ali s obzirom da su cijene rabljenih (sa nesto garancije) na ovom forumu dosta nize od novih, mozda bi se nesto moglo i naci, tako da cekam kupca. Ali glupo mi je kupovati neko slabije napajanje, pa onda opet imati problema.

PS: Meni bi igralo i napajanje bez GPU prikljucka ako bi netko imao viska taj vrazji konverter koji nisam dobio sa grafickom. Koliko znam to bi trebalo izgledati nesto tipa: dva 4 pinska obicna u jedan 6 pinski gpu. Ukoliko netko ima takvo nesto, a ne treba mu jer na napajanju vec ima taj prikljucak MOLIM LIJEPO da mi se javi posto toga nema nigdje za kupit. Pitao sam u HG-u, Ve-milu, Linksu, ADMu i jos nekoliko manjih prodavaonica i nigdje nemaju (cak ni za naruciti), a svi frendovi sa novijim grafama koriste svoje prikljucke.

Dakle koji je zakljucak?
Sto da radim?
Koje napajanje da lovim?
(i naravno ako netko prodaje nesto jace/bolje bio bi mu vrlo zahvalan kad bi se javio)

E i dajte preporucite kojim programom da mjerim voltaze, temperature i ostatak hardware-a ako vam nije tesko.

Hvala
Graficar je offline   Reply With Quote