05.05.2007., 01:56
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
možeš vrlo jednostavno, rightclick na desktop/properties/settings i onda gore upališ i drugi ekrančić, pri dnu prozora upališ extend my windows deskttop on this monitor... i voila.
Citiraj:
Autor Jelc
Ma, Gabre i Domy non-stop jambraju da im nekaj ne radi 
|
Citiraj:
Autor Cali
@ gabre
imaš možda instaliran nod32?
pitam jer nerijetko CCC neće da radi u kombinaciji sa nod32 i net frameworkom 2.0...
|
nemam, i radio je normalno do unazad par dana, samostalno se shebao. lud taj neki CCC, radi po svojoj volji.
Citiraj:
Autor buljo
Tebe prije muči nestandardna reza nego atijeva grafička kartica.
A ATT jesi probao s njim?
|
hmmm.. i opet je kriv ATI što ne zna ili neće ili zaboravljaju podesiti drivere da rade normalno u rezi 1440x900, koja nije baš da je nema... sve i jedna 19" wide ekran je u toj rezi....
mislim rade oni, ali uskladiti istovremeno tv out je patnja i nemoguća misija.
Citiraj:
Autor Matesonik
Jedno pitanje vezano uz ovo, kako nastimati da na jednom ekranu normalno radim u win i tako to, a na drugom/TVu vrtim fullscreen film, TV program ili igru? U starim catalystima bez CCC je postojala opcija "overlay" u advanced-->displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
|
možeš vrlo jednostavno, rightclick na desktop/properties/settings i onda gore upališ i drugi ekrančić, pri dnu prozora upališ extend my windows deskttop on this monitor... i voila.
no kod mene ja kad tako napravim nemam start bar, niti vidim puni ekran, nego je slika izrezana, kao da bi cropa 1024x768 iz 1440x9000 i stavio na TV... ali barem kad odvučem GOM player na TV, onda kad stavim fullscreen, on bude normalno u fullscreenu, niti zumiran niti smanjen, baš kako treba.
ali me to odvlačenje živcira..
no trenutno sam primoran na ovakvo gledanje jer mi, jel, CCC ne radi...