View Single Post
Staro 05.05.2007., 01:56   #16
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
možeš vrlo jednostavno, rightclick na desktop/properties/settings i onda gore upališ i drugi ekrančić, pri dnu prozora upališ extend my windows deskttop on this monitor... i voila.

no kod mene ja kad tako napravim nemam start bar, niti vidim puni ekran, nego je slika izrezana, kao da bi cropa 1024x768 iz 1440x9000 i stavio na TV... ali barem kad odvučem GOM player na TV, onda kad stavim fullscreen, on bude normalno u fullscreenu, niti zumiran niti smanjen, baš kako treba.
ali me to odvlačenje živcira..

no trenutno sam primoran na ovakvo gledanje jer mi, jel, CCC ne radi... -->
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ma, Gabre i Domy non-stop jambraju da im nekaj ne radi

Citiraj:
Autor Cali Pregled postova
@ gabre

imaš možda instaliran nod32?

pitam jer nerijetko CCC neće da radi u kombinaciji sa nod32 i net frameworkom 2.0...
nemam, i radio je normalno do unazad par dana, samostalno se shebao. lud taj neki CCC, radi po svojoj volji.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Tebe prije muči nestandardna reza nego atijeva grafička kartica.

A ATT jesi probao s njim?
hmmm.. i opet je kriv ATI što ne zna ili neće ili zaboravljaju podesiti drivere da rade normalno u rezi 1440x900, koja nije baš da je nema... sve i jedna 19" wide ekran je u toj rezi....
mislim rade oni, ali uskladiti istovremeno tv out je patnja i nemoguća misija.

Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Jedno pitanje vezano uz ovo, kako nastimati da na jednom ekranu normalno radim u win i tako to, a na drugom/TVu vrtim fullscreen film, TV program ili igru? U starim catalystima bez CCC je postojala opcija "overlay" u advanced-->displays, jel to to? Se isplati staviti te prastare drivere (Moj Komp)?
možeš vrlo jednostavno, rightclick na desktop/properties/settings i onda gore upališ i drugi ekrančić, pri dnu prozora upališ extend my windows deskttop on this monitor... i voila.

no kod mene ja kad tako napravim nemam start bar, niti vidim puni ekran, nego je slika izrezana, kao da bi cropa 1024x768 iz 1440x9000 i stavio na TV... ali barem kad odvučem GOM player na TV, onda kad stavim fullscreen, on bude normalno u fullscreenu, niti zumiran niti smanjen, baš kako treba.
ali me to odvlačenje živcira..

no trenutno sam primoran na ovakvo gledanje jer mi, jel, CCC ne radi...
Gabre je offline   Reply With Quote