View Single Post
Staro 04.05.2007., 23:29   #238
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Taj browse je neupotrebljiv jer zabloka na par sekundi svaki put kad krenem na njega, a baš imam Playlist Tree Panel... Tih par sekundi su noćna mora za nekoga na kompu, zato koristim samo tipku S koja otvori Music Library u obliku Album Lista i viola sa dvaput tab dođeš na search upišeš ime/naziv/album/bilošto koje tražiš i nađe ga, viola!

Morph, @ apdejtove, kad stignem, idem isprobat ovo novo
Meni je kad sam prvi put probao 0.7 setup isto taj browse/playlist tree radio probleme. Nisam mogao prebaciti na playlistu, tj. mogao sam ali bi ostao browse panel. Kada bih pokusao ukljuciti mini player u njemu bi se umjesto onoga sto treba pokazivao playlist tree. Uglavnom restartao sam foobar i problem se rijesio sam od sebe, sad funkcionira besprijekorno.
Problem je koliko sam shvatio u playlist treeu, odnosno njegovoj kompatibilnosti sa panels suceljem.
Iz FofRovog Faqa:
Citiraj:
Possible Cause for Crashes:
There’s a bug with Playlist Tree. First time you load it up LOAD IT IN COLUMNS UI OR DOCKABLE PANELS. This should avoid the error. Its a Panels/Playlist Tree incompatibility that I think is caused by the popup and can be avoided using this method.
Inace uz hydrogenaudio (naravno) i neowin ovo je definitivno jedna od najaktivnijih foobar zajednica.
Uzivajte!
morph je offline   Reply With Quote