Nisam imao vremena bas, pa odgovaram tek sad...
Citiraj:
Autor messiah
Jesu to defaultne postavke? Ja imam problem sa prikazivanjem artist slika, tj. zelim to iskljuciti, jer mi se ispod slike albuma uvijek natovari onaj noartist.png kao ovdje:
http://marvin.kset.org/~mtosic/foobar.JPG
Btw. jel se u konfiguraciji po defualtu u playlist modu prikazuje album art ili si to nesto prckao..vidim da je jako slicno brumalu...
|
Nisam siguran na koji setup mislis? Pretpostavljam FofR jer je on bio zadnji...
Objasnio je Domi kako iskljuciti artist images. Sto se tice prikazivanja album arta u playlisti ako su pathevi do covera dobri (ne)prikazivanje covera mozes odrediti tako da kliknes na kruzic/zupcanik dolje desno i onda saltas lijevo/desno dok ne naidjes na tu opciju.
Citiraj:
Autor Domi
E, ok. Prvo, hvala Morphu na izvještavanju o updateovima.
Sad o mojim problemima.
Prvo.
Kolko god prčkao ne mogu promijeniti ovaj font. Hoću ga smanjiti, ali ne uspijevam.
Ostale fontove sam više-manje uspješno zamijenio, ali ovaj me prca.
Drugo.
Ista stvar koju je pitao Messiah.
Prije, dok sam koristio onaj gsm_flv.pui izgled ( malo starija slika) mali coveri su se uredno prikazivali u playlist panelu.
I onda su misterijozno nestali 
Ne sjećam se da li sam ja nešto zmrdao ili to novija verzija tog gsm_flv cfga nije imala uključeno po defaultu, ali sad ih više nemam.. A ja to hoću 
Ako odaberem Toggle SCPL opciju (za kaj mislim da bi moglo biti to) dogodi se ovo.
U biti, imam još milijun pitanja, ali budem još malo probao sam razmrdati ovaj config do kraja pa se onda vratim plačući 
Npr lyrics panel, micanje playlist panela, pa čemu uopće služi onaj browse gumb etc...

|
Ni meni ne radi prikazivanje covera u playlisti gsm_flv i case setupima. Nisam siguran tocno do cega je, vjerojatno do verzije panelsui komponente.
E sad ovo sto ti se dogodi kod FofRa je prikaz namijenjen singlicama.
Evo sto kaze FofR za taj problem:
Citiraj:
Sadly, something is still complicated…
The biggest reason this layout was delayed is because of the sorting changes to PanelsUI. This new version uses the Default sort/group by criteria provided by PanelsUI v0.10. I’ve been struggling to employ the sorting/grouping system exactly how I want it so I have had to implement a work around. After installation, make sure that the 6th preset (i.e. on a fresh panelsUI install just make a new preset) is a “Sort/Group by Folder”. Otherwise some sorting methods will not work correctly.
When sorted or grouped by folder the traditional SCPL mode that you are all familiar with will be shown. Otherwise Singles mode will be activated, and for sorting by Ratings or Title a slight modification with different group headers will be shown instead.
|
I ja sam se mucio (dobro ipak manje od 10 minuta) da namjestim album prikaz. Rjesavam to na nacin da desnoliknem na playlistu pa odem na SortGroup by >>
Edit >> i ukljucim folder za sort i group...
Sto se fonta tice - desni klik na traku gdje su Playlist/Browse/Nowplaying i odes na settings. Sad si u Global Configuration Meniju (tj. dijelu koda koji se tako zove). Trazis ovaj dio:
Citiraj:
// **************************************************************************
// *** NOW PLAYING ***
// **************************************************************************
// Font and Colour (yes I am british!) Options
// Artist Font
$setpvar(nowplayfont,Calibri)
// Track Font
$setpvar(nowplayfonttrack,BigNoodleTitling)
// Album Font
$setpvar(nowplayfontalbum,BigNoodleTitling)
|
Tu mijenjas fontove u nowplaying panelu.
I jos za browse - tamo ti je playlist tree ali mozes u opcijama (klik na zupcanik pa saltas) namjestiti da bude i explorer tree...