Citiraj:
Autor geniusboy
Hm, ne znam zašto bi to bilo cheat-anje...
To bi značilo da ako netko vozi neku igru na nekom Thrust-u, a netko na G25 onda ovaj na G25 vara jer ima bolji volan??????????
|
G25 je definitivno dobar volan što je uvjek prednost ali ako ga iskorištavaš u potpunosti onda ti to nije prednost več hendikep....
Ja npr. od crvenog Logija GP nisam našao ff koji mi odgovara u potpunosti...ni na dfp a ni sad g25...tako da znam da bi s crvenim logijem mogao radit bolje rezultate....manji hod,2 pedale/svaka za svoju nogu ,LOŠIJI volan -ali bi se osječao ko čiter da izaberem način igranja samo zgog rezultata nasuprot boljeg /prirodnijeg filinga igranja....
npr. s normalno položenim pedalama mi lakše ide blipanje po gasu s desnom nogom dok istovremeno kočim,ali ja pedale ipak držim drugačije jer imam prirodniji/bolji filing iako mi je tako teže radit taj h&t.
slikica
i sad jel ovo cheat ? kad napraviš sebi zanimljivije
Citiraj:
Autor geniusboy
A sad, kolko se ko osjeća debilno i invalidno dok to izgovara, i kolko je to isplativo, to je stvar pojedinca.... 
|
Nisam mislio na osječaj invalidnosti zbog izgovaranja več zbog samog korištenja...koje ti u biti ne treba ako imaš 2 normalne ruke ...bar ja tu ne vidim potrebe.
Citiraj:
Autor geniusboy
A ovo sa stopiranjem filma???? Mislim, ak ti to nije potrebno dok igraš neku igru i dok su ti zauzeti svi mogući udovi, onda ti fakat nije potrebno niti dok gledaš neki film u fotelji i ne znaš kaj bi s rukama....
Inače, za to je ljudski um izmislio daljinske upravljače...
NHF

|
Daj malo logike...
zašto bi to ova stvar meni upala u oko za ovu namjenu da imam neki daljinski kojim mogu upravljat pciem iz fotelje dok idem nabrzinu pogledat koji film...
@ Roso, ja ti inače u pravilu imam neka razmišljanja koja se kose s ostalima a pošto kroz sve provlačim određeni zahebantski ton to se obično shvati ko provokacija a pošto je ovo internet stvar uvjek ispadne gora nego što i je...
Bilo bi mi draže da svi sjedimo negdje i pijuckamo nešto pošto postoji zajednička tema...a pošto vidim da si u ST-u to se možda i ne čini nemoguče kad bi svatko uhvatio vremena ....

da sad ovako ne idemo u OT.