View Single Post
Staro 04.05.2007., 14:35   #4
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Vozim već neko vrijeme rFactor i slične igre, pa sam često mijenjao display da mi pokazuje temperaturu motora, potrošnju guma, poredak ili vrijeme po sektorima. Ne moram vam niti reć di bi završio na stazi nakon tih "operacija". Sad ja samo u mikrofon kažem "sector" za vremena po sektoru, "tyres" za vidjet potrošnju guma, "pit" za pit request, itd.
Nadam se da nečeš shvatit kao da te prcam/provociram ali kad si več spomenuo primjenu u vožnji....

Ja bih se u najmanju ruku osječao pomalo 'invalidno' da to za koristim za tu namjenu....a i trebao bi znat da večina razne stvari koje ti olakšavaju ovo i ono smatra blago rečeno nekakvim chitanjem...

Mislim,mogu shvatit ako nemaš npr tipku pri ruci za nešto ali koliko se sječam negdje sam pročitao da imaš dfp pa pošto tipaka imaš u izobilju nije mi jasno zar ti pri premještanju prsta na odgovarajuču tipku (koju ne moraš ni gledat jer znaš da je pava/baciš li pogled na onaj svoj šiftere kad svaki put mjenjaš brzinu ? ) toliko padne koncentracija sa staze da nemaš drugog izbora nego ovo...

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
I upozorenje! Nemojte koristit neke važne naredbe koje su kritične za neku igru ....
Znači program nije za Left,right,left ? uh štete :P

btw,meni se ovo čini savršeno za stopirat/pokrenit neki divx iz fotelje .