Audigy nisam uspio spojiti digitalno jer nemam kabel, u biti jesam ali sa stereo kabelom koji mislim da nije prenio cijelu zvučnu sliku koju kartica šalje (receiver mi je radio samo u stereo modu, nijedan drugi program nije želio prihvatiti). U THX konzoli sam isključio dolby dekodiranje kartice. Ovo iz prijašnjih postova se odnosi na spajanje digitalnom vezom preko onboard zvučne. Čini mi se da nema neke razlike od toga kada je na receiver spojena Audigy analogno 2 kanalno ili onboard zvučna digitalnom vezom (mislim da je čak zvuk bolji preko integruše). Jedino što me muči je to što i sa digitalnom vezom izgleda da šalje 2 kanalni zvuk. Inače muziku slušam preko WMP. Znam da su mi MP3-ce 2 kanalne ali zašto u testu zvučnika prikazuje samo prednje i zašto DVD koji je kodiran u 5.1 sistem šalje samo 2 kanalni zvuk. DVD sam puštao preko WinDVD-a 8 i WMP-a. Iz WinDVD-a mi do receivera dolazi samo 2 kanalni zvuk a preko WMP-a sam nekako preko AC3 dekodera (mislim) uspio dobiti 6 kanalni zvuk (receiver i dalje kaže da dobija 2 kanalni signal). Kada MP3-ce slušam preko stacionarnog DVD-a na receiveru kaže da dobija 2 kanalni zvuk ali zato kad ubacim The Wall lijepo prikaže da dobija puni 5.1 signal. Ovo me sve malo zbunjuje pa sam mislio da bi problem riješio kupovinom neke kartice iz prvog posta. Znači ne isplati se onda ništa novoga kupovati nego bi čak bilo najbolje spojiti digitalno preko integruše?