Citiraj:
Autor JC Denton
Po ovom ispada da je AMD/ATi zeznuo nVidia usere kako god okreneš  Jer da je ATi prije izbacio DX10 hardware, vjerojatno bi se brze radilo na DX10 igrama...a i cijene 8800 serije bi pale prije pa se ne bi bas svi zeznuli
|
Malo si zapetljao ali ima istine, cijene bi prije padale a koliko bi prije izašle igre je već relativno. Možda ne bi prije ali bi ih se više pojavilo kad bi se konačno pojavile. Sjeti se WinXP x64, dok nije Intel prihvatio ekstenzije nisu izašli.
Citiraj:
Autor tor
O da, morao je povući to. Bez toga ne znam koliko bi još dugo mogao bez velikih zaokreta i promjena. A sad mu ovo možda dođe glave  Ma neće, ali da bude određenih poteškoća i u razvoju i u plasiranju bude no...
|
Vjerojatno je morao, ne znam situaciju unutar firme. Očigledno nisu imali resursa za chipset a pogotovo grafiku, makar i onu integriranu koju Intel tako uspješno prodaje na veliko. Samo ATI... sad će me ATIjevci napasti ali on je poznat po kašnjenju, paper launch-evima, lošim i sporim driverima (dobro u ovom ih je nVidia definitivno nadmašila).
Računali su na probleme, a kako će se izvući vidjet' ćemo.