View Single Post
Staro 17.12.2003., 10:09   #8
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Re: Dugi i ispolitizirani odgovor/komentar

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
mislim tu se netko buni za gimnazije,
Ispričavam se ako sam krivo shvaćen. To je bio sam primjer koji ne vrijedi samo za gimnazije, već i osnovne, srednje strukovne škole i SVE fakultete. Iako je moj fakultet (PMF Matetatika) među sređenijima što se toga tiče, uvijek se nađe sranja i nepotrebnih informacija. I da, imamo SAMO 10 ispita godišnje.

Citiraj:
mislim ima mineralogija veze sa geologijom, a ova potonja je temelj geografije ali zašto ja moram za ispit znat recimo 400 minerala sa svim njihovim kemijskim formulama, tvrdoćama, bojama, nalazištima, kalavostima, formama, prostornim grupama, ... pa mislim znam o pojedinim mineralima više nego o sebi ili o članovima svoje porodice ali ja nisam minralog, a to ljudi u ovoj državi ne kuže.
That's my point. (daje mu pivu sa tmurnim pogledom u kojem nema nade u bolje dane u ovoj državi)

Citiraj:
(u austriji mi diplomu odma preprave u magisteriji jer sam položio 52 ispita od čega 40 dvosemestralnih, a kod njih je to mr i pola dr ...)
Jesi ziher? Tako sam i ja čuo za svoj faks, pa su nam profesori ubili nadu u tako lijepu vijest (iako vi imate više ispita od nas i to je čisto moguće).

P.S. Slažem se sa svime što si napiso
Elven je offline   Reply With Quote