View Single Post
Staro 03.05.2007., 19:52   #1
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Jel itko zna gdje je ovlasteni MSI servis u ZG?

Dakle, problem je u vezi maticne MSI K8N NEO4-F koja je tamo vec preko 2 tjedna dok ja i cura blago ludimo...imamo sve osim mbo!

Kupljeno je u ADM-u i vraceno 3. dan jer mbo zuji kod cpu socketa...tamo su rekli da to ide bas u MSI servis(neki jedini u ZG-u) kojeg ja ne mogu naci preko googla...i kaj sad? Zovem danas ADM i pitam za plocu, tip kaze da nije dosla. Kazem mu da mi da broj od tog servisa da ja vidim kaj je, a on meni da nema tipa koji radi na servisu(dakle njihovog) i da se vraca drugi tjedan...te da mi on ne moze pomoci...
...koja debilana!!!
...nisam se izderao, jer ono...imaju 45 dana ne...ali opet...da nisu u mogucnosti upiknut to sve i iztestirat pod 2dm05 ili cime vec sam da cuju da zuji...onak...treba im preko 2 tjedna??? pa hebem ja takav sugav servis...nek adm i msi lijepo idu u 3pm, tam ne kupujem nista vise, ikad.

Dakle, sad trazim broj ili adresu tog famoznog servisa da vidim koji kujac drkaju vec 2 tjedna i 1 dan da se to nije iztestiralo...hebemimmatersporu...ak cekaju neku zamjensku plocu koji kujac nisu javili ista adm-u ili meni...

Jel itko zna...bilo sta?

Hvala!

Pozz, Mladen
gamer je offline   Reply With Quote