View Single Post
Staro 03.05.2007., 15:24   #59
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Cool

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Imagine, za ovo napajanje ti treba odat priznanje. Izgleda jedinstveno
Je da je ko zasebno omanje kučište, ali kao što veliš - može raditi pasivno.
Pa ako gledam najbolje je što me je koštalo jedno popodne i malo volje posto sam hladila imao otprije od zaboravljenog/propalog audio projekta
Ustvari najskuplje su me došle 2 tubice one keramik paste :-/ ....

A da sam preskočio kombinacije s ventovima došlo bi me još jeftinije....

na drugu stranu kad ovo sve zbrojim stvarno nisam daleko od tog da sam mogao kupit novo napajanje :P

Citiraj:
Nego, što se Delte tiče, tih 27db koje oni pišu trebaš (a to i sam pretpostavljam znaš) uzeti sa rezervom kada uspoređuješ sa drugim / tuđim podacima.
Osobno sam imao Deltu (stara verzija sa samo jednim +12V rail-om) i to je jako tiho napajanje, 95% ljudi bi reklo nečujno.
Shvačam ja da je sve u kontekstu gledanja mjerne jedinice ali zar ona sama po sebi nije dovoljna da se ne uspoređuzju kruške i jabuke ?
Inače ovo meni radi i ovako pa sam kao i sw kučištem relativno zadovoljan...znam da vjerovatno može bolje od ovoga ali znam da i za to moram platit a pošto i ovo radi svoj posao...što bi s tim dobio tj koliki napredak ?
Zvučnije ime ? stabilniji naponi ?

Citiraj:
Nego, mene samo zanima, može biti da sam to negdje propustio na ovom thread-u, ali koje ti kučište imaš kad ti Zalman toliko smeta ?
Nisam ni spomenuo koje več sam dao sliku da so može dobit predođba koliko tu ima mjesta s 'normalnim' kulerom te raslog zašto sam se odlučio za ovako nešto
Slikica
A nisam spomenuo koje kučište još zbog toga jer nemam blage veze..,.znam samo da je to bilo najeftinije kad sam prije nekih 5 god kupovao komp

btw SRV ...imam baš jedan Yate Loon tihi vent od 8 cm i kod njega mi bas smeta ono što sam pisao za Xilence jer ima izsti zvučni potpis (klikletavost)